O NAMA

Acasta Group je firma specijalizovana za uvoz proizvoda visokih performansi sa vrhunskom estetikom i tehnologijom u neprestano rastućem opsegu veličina i završnih obrada granitne keramike, kao I visoko kvalitetnih dizajniranih sanitarija u raznim bojama. Saradnja na polju granitne keramike sa firmama iz ABK grupe, Ariana I Flaviker, je nesto na sta smo mi posebno ponosni. Njihove arhitektonske površine reprodukuju niz različitih materijala, uključujući beton, kamen, mermer i obične boje, i idealne su za upotrebu i kao pojedinačne zidne obloge i kao rešenja za mešanje i podudaranje za ukupan crossover efekat. Svaka pojedinačna kolekcija postaje izuzetno svestran alat u rukama arhitekata, donoseći prepoznatljiv izgled stambenih projekata i javnih i komercijalnih prostora.

ARIANA

Predana politici kontinuiranog estetskog i tehnološkog razvoja koja je započela odmah nakon kupovine od strane ABK Grupe, Ariana proizvodi elegantne i inovativne keramičke i porcelanske podne i zidne pločice u savremenom stilu. Paleta Ariana reprodukuje tradicionalne materijale za dizajn kuće, uključujući upečatljive efekte drveta i uzorke inspirisane prirodnim kamenom i visokokvalitetnim mermerom. Takođe sadrži i neobičnije površine inspirisane tkaninom i kožom namenjene arhitektama, dizajnerima enterijera i potrošačima koji su svesni trendova.

FLAVIKER

Flaviker, istorijska italijanska marka keramičkih pločica osnovana u regionu Emilije krajem šezdesetih godina prošlog veka, proizvodi unutrašnje i spoljašnje keramičke pločice od celog tela za arhitektonske primene. Nakon kupovine od strane ABK GROUP 2007. godine, promenio je smer i fokusirao se posebno na dizajn i tehnološke inovacije. Flaviker kombinuje savremene karakteristike sa sofisticiranom i minimalističkom estetikom, a istovremeno ostaje pažljiv prema najnovijim trendovima. Izvučen iz višestrukih nadahnuća, širina asortimana ga čini posebno pogodnim za kompletne stambene i javne projekte.

KERASAN

Kerasan je jedna od prvih kompanija u keramičkom centru Civita Castellana (VT). Osnovana 1960. godine, specijalizovana je za proizvodnju sanitarnih armatura od fine keramike. Danas je kompanija prisutna na glavnim međunarodnim tržištima sa kolekcijama kupatila u kompletu sa nameštajem, dodacima i slavinama. To je misao koja je vodila kompaniju juče, a koja će je voditi i sutra. Kroz savremeni industrijski kompleks koji se prostire na približno 14.000 kvadratnih metara, Kerasan interno vrši svaku fazu obrade: od koncepcije proizvoda do dizajniranja i realizacije istog.